Goedkope sex met jonge studentes

Maar wie betaalt de prijs?

Sex met jonge studentes?‘Net 18’ is vaak ‘nog lang geen 18’! Veel van deze meisjes zijn minderjarig en doen dit werk zeker niet vrijwillig. Ze zijn vaak via mensenhandelaren of loverboys in de seksindustrie terechtgekomen. Wereldwijd zijn er meer dan 40 miljoen mensen slachtoffer van moderne slavernij. En helaas komt dat ook in Nederland voor. De schattingen lopen uiteen, maar in Nederland praten we al gauw over 20.000 mensen per jaar. Dit zijn voornamelijk meiden voor de seksindustrie. De menselijke drama’s die zich dagelijks afspelen in de levens van deze slachtoffers zijn onbeschrijflijk.

Strijd tegen moderne slavernij

Het Leger des Heils strijdt wereldwijd tegen moderne slavenhandel. En die strijd wordt op verschillende fronten gevoerd: we willen slavernij voorkomen, we zetten ons in om mensen te redden die er slachtoffer van zijn en we begeleiden slachtoffers naar een nieuw bestaan.

sex met jonge studentes

Strijd mee!

Vind jij ook dat mensenhandel en uitbuiting in de prostitutie moet stoppen? Deel dan dit statement op Facebook:

Wil je eerst meer informatie over dit onderwerp lezen?

Heb je vermoedens van mensenhandel en/of uitbuiting in de prostitutie? Kijk dan op de wegwijzer mensenhandel. Daar staan tips om iets met die vermoedens te doen richting politie of CoMensha.